مزه ها (۲): ترکیب مزه ها ادامه از نوشتار پیشین در نوشتار پیشین نظرات پو رسینا را در مورد مزه های مختلف و اثر آنها بر غذا به اطلاع رساندم . در این نوشتار نیز از همان کتاب قانون جلد دوم اثر ترکیب مزه ها با یکدیگر را مورد بحث قرار می دهم : پور سینا در ادامه از ترکیب مزه ها با یکدیگر سخن گفته و فهرست ترکیب آنان را این گونه توضیح می دهد: آميختگي مزه ها گاهي دو مزه در يك جسم گرد هم آمده اند مثلا: 1 (تلخي و قبضي در افشره گياه فيل . ترکیب ,نوشتار ,نوشتار پیشین منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ نویسی Best Music آموزش گرافیک به زبان ساده انجمن توسعه دهندگان ایران avish فروش نخ اکریلیک ارزانی اینجا همه چی هست تـرجـمه‌های کیارش